Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ احمدرضا امینی اظهار‌ کرد: در سال جاری کتاب‌های درسی به دو شیوه، یکی از طریق آموزش‌و‌پرورش و دیگری از طریق کتاب‌فروشی‌های مجاز توزیع شده است.

وی افزود: کتاب‌های درسی دوره ابتدایی، دوره دوم متوسطه شاخه(نظری، فنی و حرفه‌ای و کاردانش) و کتاب‌های تکمیلی دانش‌آموزان مدارس استعداد درخشان پس از ثبت‌نام در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، از طریق مدرسه توزیع شده و کتاب‌های درسی دوره اول متوسطه از طریق کتاب فروشی‌های مجاز در سطح کشور توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی تاکید‌کرد: کتاب‌های درسی بر اساس آمار سناد و سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی، تا قبل از شهریور به استان‌ها و مناطق ارسال شده و مناطق نیز بر اساس تعداد ثبت‌نام در سامانه، کتاب درسی را به مدارس تحویل و مدارس نیز در اولین روز سال تحصیلی به دانش‌آموزان تحویل داده‌اند.

امینی گفت: درحال‌حاضر کتاب درسی تمام دانش‌آموزان که در سامانه ثبت نام کرده‌اند، تحویل شده است.اگر دانش آموزی به هر دلیل موفق به دریافت کتاب درس نشده است باید فرآیند زیر را پیگیری کند:

1- مراجعه به مدرسه برای ثبت‌نام

2- ثبت‌نام در سامانه سناد توسط مدرسه

3- ثبت‌نام در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی (یاد آورمی‌شود در صورتی که کتاب درسی برای دانش‌آموز، در سامانه ثبت نام شده باشد و پایه یا رشته تحصیلی یا محل تحصیل وی تغییر کرده باشد، ضرورت دارد اصلاح سفارش انجام پذیرد تا صدور حواله از منطقه به مدرسه امکان‌پذیر شود).

4- ارسال کتاب از منطقه به مدرسه

5- تحویل کتاب به دانش‌آموز از طریق مدرسه

وی با تاکید بر اینکه با امکانات موجود در سامانه فروش و توزیع مواد‌آموزشی، تمامی وضعیت توزیع از چاپخانه تا مدرسه و دانش‌آموز به صورت لحظه‌ای قابل رصد و پایش است، عنوان‌کرد: تا این لحظه تعداد 11 میلیون و 41 هزار و 784 دانش آموز دوره ابتدایی و متوسطه دوم و  65 هزار و 634 دانش‌آموز استثنایی کتاب درسی خود را در سامانه ثبت‌نام و از مدرسه محل تحصیل خود، تحویل گرفته‌اند. همچنین تعداد سه میلیون و 424 هزار و 941  نفر دانش آموز دوره متوسطه اول نیز کتاب درسی خود را از کتاب فروش‌های مجاز خریداری کرده‌اند.‌

سامانه سفارش تک جلدی کتاب‌های درسی از اول مهر فعال شد

امینی در ادامه افزود: ثبت‌نام کتاب تک جلدی برای معلمان از اول مهر ماه در سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی فعال شده است و از 16 مهر ماه نیز این سرویس برای دانش‌آموزان و از 26 مهرماه به بعد نیز برای سایر افراد فعال خواهد شد البته کتاب این بخش از طریق شرکت پست جمهوری اسلامی ایران توزیع می‌شود.

وی ادامه‌داد: خانواده‌ها در صورت برخورد با هر نوع مشکل در خصوص کتاب درسی اعم از ثبت نام در سامانه، عدم دریافت کتاب درسی از مدرسه در صورت ثبت نام در سامانه، گرانفروشی توسط کتاب فروشی، فروش لوازم التحریر اجباری، دریافت وجه مازاد بر کتاب درسی از اولیاء دانش آموزان و سایر موارد می توانند موارد را به تیم پشتیبانی سامانه (شماره‌های 88301418- 88823140 و 88490220 ) برای پیگیری و رفع آن اعلام کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران خانواده دانش آموز کتاب درسی مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی صبح سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت روز معلم اظهار کرد: اهمیت آموزش و پرورش بر کسی پوشیده نیست و اگر بخواهیم آینده را پیش بینی کنیم باید سری به مدارس بزنیم چرا که نبض آینده جامعه در مدارس نقش می‌گیرد.

وی هر گونه توجه به آموزش و پرورش را سرمایه‌گذاری ویژه برای آینده دانست و افزود: میزان توجه به آموزش و پرورش یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی جوامع است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه با اقدامات ویژه در دولت سیزدهم و مجلس و قوای سه گانه حال آموزش و پرورش خوب است، ادامه داد: اقدامات خوبی انجام شده اما هنوز کافی نیست، تاحدودی کمبودها در حوزه تجهیزات و فضا و نیروی انسانی جبران شده است اما جای کار وجود دارد.

وی با بیان اینکه کار ما فرهنگی است و باید برای انجام آن علاقه و هدف متعالی داشته باشیم، ابراز کرد: تعمیق آگاهی از سوی رسانه‌ها در این ارتباط امری ضروری است، رسانه‌ها باید رابطه و واسطه‌ای بین مسوولان و مردم باشند، دستاوردهای نهاد و سازمان باید عرضه شود و از سویی نیز کمبودها نیز گزارش شود.

ابراهیمی با بیان اینکه ما نباید در شهرک‌ها و مناطق انبوه نشین مشکل مدرسه داشته باشیم، افزود: اگر ماده ۱۸ قانون شوراها اجرا می‌شد این مشکلات را نداشتیم.

سال گذشته ۴۰ میلیون نفر ساعت آموزش اصفهان کم رمق بود

وی تحقق مسوولیت‌های اجتماعی نهادهای کلان تولیدی در قبال بهبود شرایط آموزش و پرورش را امری ضروری دانست و افزود: باید توجه داشت در سال گذشته مدارس اصفهان ۱۱ روز غیرحضوری شد و تعطیلی ۶۰۰ هزار دانش آموز خسارت بزرگی است چرا که حدود ۴۰ میلیون نفر ساعت ما کم رمق شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: تعمیق بخشی ۲ واژه مقدس تعلیم و تربیت باید در دستور کار رسانه‌ها باشد و اجازه دهند این آموزش تحت تاثیر کم کاری دیگران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تنوع مدارس در جامعه وجود دارد و این تنوع مخالفان وموافقانی دارد، ادامه داد: کارگروهی بیش از یک سال است که در خصوص بررسی روند فعالیت تنوع مدارس فعالیت می‌کند و در آینده نزدیک در خصوص کاهش تنوع مدارس اقدام خواهد شد.

ابراهیمی در خصوص کیفیت آموزش در مدارس دولتی نیز ابراز کرد: برای این امر ما از برخی معلمان نمونه درخواست دریافت ساعت آموزشی در مدارس دولتی را داشتیم که این امر منجر به کسب رتبه دوم کیفیت آموزش در کشور شدیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه استان اصفهان حدود یک میلیون نفر دانش آموز دارد، افزود: رشد دانش آموزی در استان اصفهان تقریباً چندین دهه است که صعودی است، اصفهان، کاشان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شهرضا و … شاهد افزایش تعداد دانش آموز هستیم و در مناطق روستایی و شهرهای کوچک‌تر شاهد کاهش تعداد دانش آموز هستیم.

۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در شهرها دچار کمبود فضای آموزشی هستیم، گفت: ۱۵۰ مدرسه در استان تحت تاثیر فرونشست قرار گرفته‌اند، بخش عمده‌ای از آنها با اقدامات فنی، مهندسی انجام شده در حال استفاده است و ۴۲ مدرسه از روند آموزشی خارج شده که فضای برخی جبران شده است.

وی ادامه داد: ناحیه ۵ آموزش و پرورش اصفهان در خانه اصفهان، ناحیه چهار آموزش و پرورش و برخوار بیشترین مدارس آسیب دیده از فرونشست را دارند.

ابراهیمی در خصوص آثار کرونا بر روی سیستم آموزش و پرورش گفت: همه جهان از این پدیده تاثیرگرفت، آثار این پدیده کوتاه مدت تمام نمی‌شود، بنابراین در بعد آموزش دانش آموزی که سال اول و دوم را به صورت آنلاین آموزش دریافت کرده دچار مشکل آموزشی و پرورشی می‌شود، بنابراین ما سعی کردیم هرچه زودتر مدارس را بازکنیم که چالش‌های زیادی را داشتیم.

وی اضافه کرد: اولین اقدامی که در این زمینه انجام دادیم، تشکیل ستاد پسا کرونا بود که اقدامات خوبی انجام شد و شکل و کیفیت آموزشی متفاوت شده است، نوع آموزش متفاوت شده است، از فضای مجازی به عنوان مکمل استفاده می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه کمبود نیرو در استان اصفهان به عنوان ابر چالش تعریف شد، ادامه داد: این در حالی است که در دولت سیزدهم دانشگاه فرهنگیان را تقویت کرده و در استان اصفهان ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو معلم را پذیرفتیم در سال ۱۴۰۰، در سال ۱۴۰۱ حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر و در سال جاری سهمیه اصفهان برای استخدام در استان اصفهان ۳ هزار و ۸۶۰ نفر، البته این عدد به صورت کامل محقق نمی‌شود چرا که در برخی از مناطق کد رشته‌ها به حد نصاب نمی‌رسد.

وی ادامه داد: انتظار ما این است که در سال آینده حدود سه هزار و ۶۰۰ نفر جذب شوند.

تکمیل می شود…

کد خبر 6092888

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست